ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Βράνιες όπως… Γιόχανσον ( ; )

Η περίπτωση του Βόσνιου αμυντικού θυμίζει σε αρκετά στοιχεία εκείνη του Σουηδού χαφ, πριν ένα χρόνο. Θα έχει άραγε την ίδια κατάληξη;
Βράνιες όπως… Γιόχανσον ( ; )

Τα τελευταία 24ωρα, ταβελγικά ΜΜΕ, μιλούν για πρόταση της Άντερλχετ στον Βράνιες. Η ΑΕΚ, με τη σειρά της αρχικά διέψευσε τα περί ενδιαφέροντος των
«μοβ» και πλέον τηρεί σιγήν ιχθύος. Μια υπόθεση που μοιάζει εκπληκτικά με μια αντίστοιχη «κιτρινόμαυρη» ακριβώς έναν χρόνο πριν.

Τα σημερινά (11/6) δημοσιεύματα από το Βέλγιο, σε συνέχεια αυτού του Sportime.gr, επέμειναν πως η Άντερλεχτ έχει έρθει σε επαφή με την ΑΕΚ και ότι προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 2,1 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει τον Βόσνιο σέντερ μπακ. Υπενθυμίζεται, πως ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στην «Ενωση» μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Δεδομένου του…ιστορικού του Βράνιες, όσον αφορά την εξωαγωνιστική συμπεριφορά του, η συγκεκριμένη πρόταση, εφόσον ισχύει, θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τους «κιτρινόμαυρους» να καρπωθούν το εν λόγω ποσό αξιοποιώντας το αναλόγως. Με αυτά τα χρήματα, η ΑΕΚ, αν μη τι άλλο θα μπορούσε να φέρει έναν ίσης αξίας ποδοσφαιριστή και παράλληλα να του προσφέρει και ένα καλό συμβόλαιο, χωρίς να μπει σε ιδιαίτερα ψυχοφθόρες διαπραγματεύσεις και ενδεχομένως άκαρπες (μεγάλη η διαφορά ανάμεσα σε 500 και 800 χιλιάδες ετησίως).

Υπάρχει βέβαια και το…μονοπάτι που ακολούθησε το καλοκαίρι του 2017 με τον Γιόχανσον. Και εκείνου το συμβόλαιο έληγε έναν χρόνο μετά, ενώ υπήρχε μια αρκετά καλή πρόταση από την Τουλούζ (1,8 εκατ. ευρώ). Παρόλα αυτά η ΑΕΚ δεν πούλησε τον Σουηδό, αποφασίζοντας να τον κρατήσει. Γεγονός, το οποίο εκ των υστέρων της κόστισε. Ο Σκανδιναβός μέσος έμεινε μια ακόμα σεζόν, λόγω του τραυματισμού του δεν προσέφερε τα αναμενόμενα και τελικώς η ελπίδα ανανέωσής του έκανε «φτερά», με τον παίκτη να υπογράφει ως ελεύθερος στη Ρεν.

Αυτό λοιπόν που μένει να δείξει ο χρόνος είναι αν η υπόθεση Βράνιες ακολουθήσει την ίδια πορεία με εκείνη του Γιόχανσον ή αν θα έχει διαφορετική κατάληξη, καλύτερη για την “Ενωση” κατάληξη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βράνιες όπως… Γιόχανσον ( ; )», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.