Αυτά τα παιδιά, τα πιτσιρίκια με τα πράσινα, έχουν καταφέρει να συγκινήσουν κάθε Παναθηναϊκό.
Αυτός ο Παναθηναϊκός έχει πολύ μέλλον. Γιατί όταν τελείωσε το παιχνίδι, δεν υπήρχε ανακούφιση για την ισοπαλία. Αλλά «σπάσιμο» για το χαμένο τρίποντο.
Κανένας Αλαφούζος και κανένας ανεπαρκής διοικητικός παράγοντας, δε νοείται ν' αποκόψει την ομάδα από τον κόσμο της. 
Η «ρόδα» που έχει αρχίσει να γυρίζει, μετά το νικηφόρο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στη σεζόν.
Το μεγάλο κέρδος για τον Παναθηναϊκό, είναι να θυμίσει σε όλους τι πραγματικά μέγεθος συνιστά. Να μην θεωρούνται εκπλήξεις «διπλά» όπως αυτά στη Λάρισα και την Ξάνθη.
Η μεγάλη, διπλή ευκαιρία, που δίνεται στα πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού.
Ο Γιώργος Δώνης και τα πιτσιρίκια του, αντιπροσωπεύουν ό,τι ακριβώς σημαίνει Παναθηναϊκός!
Η μεταγραφή Καμπετσή, η επένδυση σε μία άκρως ταλαντούχα γενιά και τα θετικά που μπορεί να βρει μπροστά του ο Παναθηναϊκός από την επιλογή αυτή.
Οι σωστές βάσεις στις οποίες χτίζει τον δικό του Παναθηναϊκό ο Δώνης και ο πρωτοκλασάτος φορ που μπορεί ν' αλλάξει πολλά.
Έστω και το σενάριο απόκτησης του Καμίλ Γκροσίτσκι λειτουργεί ευεργετικά για το «τριφύλλι». Πόσο μάλλον, όταν επίκειται ιδιοκτησιακή αλλαγή.
Έχει έρθει η ώρα, όσοι αγαπούν πραγματικά αυτήν την ομάδα, να φωνάξουν ένα πράγμα. «Φτάνει πια»!
Έχει έρθει η ώρα για συστράτευση στον Παναθηναϊκό. Στο αλληλοφάγωμα δοκιμαστήκαμε κι αποτύχαμε. Ας είναι η στιγμή να επιλέξουμε τον απέναντι δρόμο.
Εγγύηση για τους «πράσινους» η παρουσία του 48χρονου τεχνικού στον πάγκο.
Τι θα πρέπει να έχουν πετύχει οι «πράσινοι» σε βάθος τριετίας, για ν' ανακτήσουν τη χαμένη τους δυναμική. Εντός κι εκτός γηπέδου.
Στον αστερισμό του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και του Athens Alive.
Η εξαιρετική παρουσία του Μάρκους Μπεργκ στο μουντιάλ της Ρωσίας με τη Σουηδία και ο Παναθηναϊκός που τον επανέφερε ξανά σε υψηλό επίπεδο.
Αυτό ήταν λοιπόν. Ο Παναθηναϊκός έχει νέο προπονητή κι αυτός είναι ο Γιώργος Δώνης, καθώς την Τετάρτη (20/6) ρυθμίστηκαν κι οι τελευταίες λεπτομέρειες στα συμβόλαια του 49χρονου τεχνικού και των συνεργατών του. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η συνεργασία των δύο πλευρών θα είναι τριετούς διάρκειας. Άλλοι μπορεί να συμφωνήσουν ή να διαφωνήσουν με την επιλογή του Δώνη. Άλλοι να τον...
Πολλοί νομίζουν ότι για ν' αλλάξει ρότα ο Παναθηναϊκός πρέπει, απλώς, να αλλάξει η διοίκηση. Δεν είναι όμως έτσι.
Ο Γιώργος Δώνης έρχεται στον Παναθηναϊκό για να πετύχει, ασχέτως συνθηκών. Οι δυσκολίες; Πολλές. Γι' αυτό κι η πρόκληση είναι μεγάλη!
Όλα αυτά, ενώ στο MoU Αλαφούζου-Πιεμπονγκσάντ έχει συμφωνηθεί κάθε λεπτομέρεια, περί του πως θα κυλήσει η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών ως τις 30 Ιουνίου.

ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

"