Νέα άγρια επεισόδια στο πρωτάθλημα της Σουηδίας (vid)

Ένα νέο περιστατικό βίας σημάδεψε το ποδόσφαιρο της Σουηδίας. Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν στο «ντέρμπι μίσους» της Στοκχόλμης, ανάμεσα στους οπαδούς της Τζουργκάρντεν και της Χάμαρμπι, στην κοινή έδρα των δύο ομάδων, «Tele2 Arena». Η ατμόσφαιρα «μύριζε μπαρούτι» από νωρίς και η πολεμική ατμόσφαιρα επικράτησε εντός και εκτός γηπέδου. Να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες, στην...
Νέα άγρια επεισόδια στο πρωτάθλημα της Σουηδίας (vid)

Ένα νέο περιστατικό βίας σημάδεψε το ποδόσφαιρο της Σουηδίας.

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν στο «ντέρμπι μίσους» της Στοκχόλμης, ανάμεσα στους οπαδούς της Τζουργκάρντεν και της Χάμαρμπι, στην κοινή έδρα των δύο ομάδων, «Tele2 Arena».

Η ατμόσφαιρα «μύριζε μπαρούτι» από νωρίς και η πολεμική ατμόσφαιρα επικράτησε εντός και εκτός γηπέδου.

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, είχαν γίνει στο ίδιο σημείο επεισόδια, μεταξύ Ι.Κ.Σίριους και Χάμαρμπι, αλλά και καταγγελία για βιασμό στις εξέδρες, που είχε σοκάρει την τοπική κοινωνία.

Στο αγωνιστικό μέρος πάντως, η πρωτοπόρος και τυπικά φιλοξενούμενη Τζουργκάρντεν, επικράτησε με 2-1 της Χάμαρμπι, που βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης.

Δείτε βίντεο με τα επεισόδια:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=i204hDeRGbc

https://www.youtube.com/watch?v=YANx3breL-4

https://www.youtube.com/watch?v=a8ILqkhGIVk

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα άγρια επεισόδια στο πρωτάθλημα της Σουηδίας (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.