Δείτε που θα αγωνιστεί ο Ισμαέλ Μπλάνκο…

Παρά το ενδιαφέρον που έδειξαν αρκετές ελληνικές ομάδες για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ο Ισμαέλ Μπλάνκο θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στο Εκουαδόρ. Η Ντεπορτίβο Κρουένκα συμφώνησε σε όλα με τον 35χρονο Αργεντινό και μόνο τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση της απόκτησης του. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ είχε αγωνιστεί και παλιότερα...
Δείτε που θα αγωνιστεί ο Ισμαέλ Μπλάνκο…

Παρά το ενδιαφέρον που έδειξαν αρκετές ελληνικές ομάδες για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ο Ισμαέλ Μπλάνκο θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στο Εκουαδόρ.

Η Ντεπορτίβο Κρουένκα συμφώνησε σε όλα με τον 35χρονο Αργεντινό και μόνο τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση της απόκτησης του.

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ είχε αγωνιστεί και παλιότερα στο Εκουαδόρ, με την Μπαρτεσλόνα Χουαγιακίλ, όπου σε 81 συμμετοχές σκόραρε 29 τέρματα.

https://twitter.com/jdiegocornejo/status/1008716377321025537

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δείτε που θα αγωνιστεί ο Ισμαέλ Μπλάνκο…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.