ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Πάλι ζόρια»

Διαβάστε σήμερα (11/1) στο Sportime: *Πάλι ζόρια – Όπως και πέρυσι, η Λαμία βάζει δύσκολα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο – Τραγικός ο αγωνιστικός χώρος λόγω της βροχής – Το γκολ ο Μπαράλες με πέναλτι, δοκάρι ο Κουρμπέλης. *Ραντεβού – Επαφές του ΠΑΟΚ για Μποτανίνι, stand by ο Μπεργκ – Ανακοινώθηκε από την Αλ Ιτιχάντ...
Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Πάλι ζόρια»

Διαβάστε σήμερα (11/1) στο Sportime:

*Πάλι ζόρια – Όπως και πέρυσι, η Λαμία βάζει δύσκολα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο – Τραγικός ο αγωνιστικός χώρος λόγω της βροχής – Το γκολ ο Μπαράλες με πέναλτι, δοκάρι ο Κουρμπέλης.

*Ραντεβού – Επαφές του ΠΑΟΚ για Μποτανίνι, stand by ο Μπεργκ – Ανακοινώθηκε από την Αλ Ιτιχάντ ο Πρίγιοβιτς – Η κίνηση του ξένισε – Ενδιαφέρον από Φενέρ για Ουάρντα – Agent Greek: Όλα τα μυστικά για τις ρήτρες.

*«Μπάκα» 2022 – Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Μπακασέτα επιβεβαιώνοντας απόλυτα το Sportime – Οι «ματιές» από Τσεχία στον Άλεφ και οι σκέψεις στην «Ένωση» – Κομβικό το ματς με τον ΠΑΣ.

*Το πάλεψε όσο μπορούσε – Ο Ολυμπιακός για 34 λεπτά ήταν μέσα στο παιχνίδι – Εντυπωσιακός ο Μπόγρης – Ξεχώρισαν και οι Λεντέι, Γκος , Σπανούλης.

*«Έδεσε» Τσιμίκα – Μένει στους «ερυθρόλευκους» μέχρι το 2023 – «Γκάζια» από Μαρτίνς.

*Άρης – Δικοί του Τόνσο, Κορχούτ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Πάλι ζόρια»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.