ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Ψηλοοό»

Διαβάστε σήμερα (12/1) στο Sportime: *Ψηλοοό – Ο Κιλπάτρικ ήρθε στην Αθήνα και θα βοηθήσει, βελτιωμένος «εξάστερος» το πάλεψε στη Βαρκελώνη, αλλά η ομάδα φωνάζει…  – Στο προσκήνιο πάλι ο Πέιν. *Θρίλερ – Η προτίμηση στον Μπονατίνι, ξεμακραίνει η περίπτωση Μπεργκ – Ο Γ.Σαββίδης ανακοίνωση επιστροφή Ενρίκε στο instagram. *Νέος «Σάμπα» – Ο Ανέλ, γιος...
Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Ψηλοοό»

Διαβάστε σήμερα (12/1) στο Sportime:

*Ψηλοοό – Ο Κιλπάτρικ ήρθε στην Αθήνα και θα βοηθήσει, βελτιωμένος «εξάστερος» το πάλεψε στη Βαρκελώνη, αλλά η ομάδα φωνάζει…  – Στο προσκήνιο πάλι ο Πέιν.

*Θρίλερ – Η προτίμηση στον Μπονατίνι, ξεμακραίνει η περίπτωση Μπεργκ – Ο Γ.Σαββίδης ανακοίνωση επιστροφή Ενρίκε στο instagram.

*Νέος «Σάμπα» – Ο Ανέλ, γιος του μεγάλου Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, υπέγραψε μέχρι το 2023 και φιλοδοξεί να βαδίσει στα χνάρια του μπαμπά του – Οι πιθανότητες να ντεμπουτάρει ο Κριστιτσίτς.

*Ψάχνει «άσο» – Αθανασιάδης, Κότνικ, Κυριακίδης οι υποψήφιοι γκολκίπερ από την ελληνική αγορά – Το σενάριο για Ντιόγκο Γκονσάλβες – Η Σέλτικ πιέζει για Ομάρ.

*Απαραίτητος – Ο Μακέντα προπονήθηκε και σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή και ο ρόλος του με την Ξάνθη – Αμφίβολος για βασικός ο Μπουζούκης, έξω για 10 ημέρες ο ΠούγγουραςΣραματσόνι: Σε διαπραγμάτευση για τα οφειλόμενα.

*Τέλος Μπούντνικ και Πινιώτης – Ήρθε ο Κορχούτ – «Καψούρα» ο Ντουμίτρου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Ψηλοοό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.