ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Το πήρε»

Διαβάστε σήμερα (14/1) στο Sportime: *Το πήρε – Ο ΠΑΟΚ νίκησε στην Τρίπολη και έκανε το τεράστιο βήμα για το πρωτάθλημα – Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο και το αυτογκόλ του Τριανταφυλλόπουλου διαμόρφωσαν το σκορ – Εντυπωσιακός ο Πασχαλάκης – Κρίσιμη μέρα για φορ στον «Δικέφαλο» – Άδεια στον Ουάρντα η ΠΑΕ. *Τιμωρία – Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τα...
Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Το πήρε»

Διαβάστε σήμερα (14/1) στο Sportime:

*Το πήρε – Ο ΠΑΟΚ νίκησε στην Τρίπολη και έκανε το τεράστιο βήμα για το πρωτάθλημα – Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο και το αυτογκόλ του Τριανταφυλλόπουλου διαμόρφωσαν το σκορ – Εντυπωσιακός ο Πασχαλάκης – Κρίσιμη μέρα για φορ στον «Δικέφαλο» – Άδεια στον Ουάρντα η ΠΑΕ.

*Τιμωρία – Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τα λάθη του στα χασομέρια – Αυστηρό πέναλτι για το 2-2, δεν δόθηκα δύο στο «τριφύλλι» – Δεν χάρηκε την ανανέωση ο σκόρερ ΚολοβέτσιοςΜουζούκης, Κάστρο (2) τ’άλλα γκολ. – Ανακοινώθηκε ο Πέιν.

*Αέρας – Εύκολα πέρασε ο Ολυμπιακός από τη Λιβαδειά – Φορτούνης, Γκερέρο οι σκόρερ – Επέστρεψε ο Λάζαρος – Από Ελλάδα η λύση για το τέρμα, σενάριο στα χαφ για Εουστάκιο – Νέο ρεκόρ από Σπανούλη.

*Χωρίς περιθώρια – Περισσότερα από ένα ματς παίζει η ΑΕΚ στα Γιάννενα – Τα πλάνα του Ουζουνίδη για «Μπάκα», Κρίστιτσιτς.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Το πήρε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.