Σηκώνει «μανίκια» ο Δώνης

Ο Έλληνας τεχνικός ξεκινάει δουλειά για να «χτίσει» τον νέο Παναθηναϊκό
Σηκώνει «μανίκια» ο Δώνης

Απόλυτα ενημερωμένος για την εικόνα του Παναθηναϊκού είναι ο νέος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης.

Όπως αναφέρεται στην έντυπη έκδοση του Sportime και την στήλη «Παρασκήνια», ο 48χρονος τεχνικός που πρόκειται να αναλάβει τα ηνία του «τριφυλλιού» έχει ενημερωθεί για την κατάσταση της ομάδας και εδώ και περίπου έξι μήνες έχει δουλεμένο το συγκεκριμένο πρότζεκτ στο μυαλό του.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δείξει την στήριξη του στον πρώην προπονητή της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ αλλά και τον Νίκο Νταμπίζα, οι οποίοι θα τρέξουν την ομάδα με μπάτζετ περίπου στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Οι δύο άντρες είναι σε συνεχή επαφή τις τελευταίες μέρες και έχοντας παρακολουθήσει τον τελευταίο καιρό πολλά παιχνίδια της ομάδα, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να φέρουν εις πέρας την δύσκολη αυτή αποστολή.

Αρχικά ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» κοιτάζει τους παίκτες που ενδιαφέρουν, ρίχνοντας το βάρος αλλά και τα περισσότερα χρήματα στην θέση του επιθετικού.

Από την μεριά του ο πολύπειρος προπονητής έκανε το «κομμάτι» του ακόμα και πριν την συμφωνία, προτρέποντας τον γιο του στην υπογραφή νέου συμβολαίου, έχοντας τον στα βασικά πλάνα του.

Από κει και πέρα από το δυναμικό της ομάδας θα αποχωρήσουν οι Λουντ, Λουτσιάνο και Μολίνς, ενώ μεγάλη μείωση θα γίνει στους Γιόχανσον, Ινσούα, Μουνιέ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σηκώνει «μανίκια» ο Δώνης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.