EXTRATIME

Πρόστιμο 1.000 ευρώ για όσους δεν έχουν Pos από σήμερα

Τσουχτερό πρόστιμο 1.000 ευρώ θα πληρώνουν από σήμερα επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν έχουν Pos και δεν δήλωσαν στο TAXISnet τον τραπεζικό λογαριασμό που οφείλουν να συγκεντρώνουν όλα τα έσοδα των λιανικών πωλήσεων. Στον Επαγγελματικό Λογαριασμό οι υπόχρεοι οφείλουν να αποδέχονται συναλλαγές που πραγματοποιούνται με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής όπως, κάρτα, εντολές άμεσης χρέωσης, μεταφορές...
Πρόστιμο 1.000 ευρώ για όσους δεν έχουν Pos από σήμερα

Τσουχτερό πρόστιμο 1.000 ευρώ θα πληρώνουν από σήμερα επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν έχουν Pos και δεν δήλωσαν στο TAXISnet τον τραπεζικό λογαριασμό που οφείλουν να συγκεντρώνουν όλα τα έσοδα των λιανικών πωλήσεων.

Στον Επαγγελματικό Λογαριασμό οι υπόχρεοι οφείλουν να αποδέχονται συναλλαγές που πραγματοποιούνται με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής όπως, κάρτα, εντολές άμεσης χρέωσης, μεταφορές πίστωσης, πάγιες εντολές, καθώς και συναλλαγές με μετρητά.

Η χρήση «επαγγελματικών λογαριασμών» είναι υποχρεωτική για περισσότερους από 500.000 επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες (συνολικά 143 δραστηριότητες).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρόστιμο 1.000 ευρώ για όσους δεν έχουν Pos από σήμερα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.