EXTRATIME

Μόνος του θα κάνει ο ΣΚΑΪ τον ΣΚΑΪ 24

Μπορεί να προσπάθησε και να προσπαθεί πολύ ο ΣΚΑΪ να βρει την καλύτερη δυνατή συνεργασία με μικρότερο κανάλι ώστε να στεγάσει τα… όνειρά του για το ειδησεογραφικό κανάλι ΣΚΑΪ 24 όμως όλα δείχνουν πως τελικά το εγχείρημα θα γίνει με ίδια μέσα. Ενώ τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε έντονα το σενάριο το ΣΚΑΪ 24 να γίνει...
Μόνος του θα κάνει ο ΣΚΑΪ τον ΣΚΑΪ 24

Μπορεί να προσπάθησε και να προσπαθεί πολύ ο ΣΚΑΪ να βρει την καλύτερη δυνατή συνεργασία με μικρότερο κανάλι ώστε να στεγάσει τα… όνειρά του για το ειδησεογραφικό κανάλι ΣΚΑΪ 24 όμως όλα δείχνουν πως τελικά το εγχείρημα θα γίνει με ίδια μέσα.

Ενώ τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε έντονα το σενάριο το ΣΚΑΪ 24 να γίνει μέσω του Action 24 ή του Αρτ του Γιώργου Καρατζαφέρη, τελικά φαίνεται πως οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ ζύγισαν τα υπέρ και και τα κατά της όποιας συνεργασίας και βρίσκονται ένα βήμα πριν την υλοποίηση του project «24ωρη ενημέρωση» όμως χωρίς να γίνει κρούση σε άλλο κανάλι.

Αν μπερδευτήκατε το project ήδη έχει αρχίσει να στήνεται εσωτερικά στον ΣΚΑΪ και θα λειτουργήσει, όπως όλα δείχνουν, αρχικά διαδικτυακά.

Προφανώς κάτι περιμένουν οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ και δεν έχουν δώσει ακόμα τα χέρια με κανέναν ιδιοκτήτη μικρότερου καναλιού.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μόνος του θα κάνει ο ΣΚΑΪ τον ΣΚΑΪ 24», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.