ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστός για τρεις ώρες ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα

Αλλαγές και στα δρομολόγια του Προαστιακού, φεύγει στις 16:00 η Μέρκελ
Κλειστός για τρεις ώρες ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα

Δεύτερη και τελευταία μέρα η σημερινή της επίσκεψης της γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ και συνεχίζονται οι έκτακτες ρυθμίσεις στα Μέσα Μεταφοράς.

Συγκεκριμένα θα μείνει κλειστός ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα από τις 8:30-11:30 και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς να πραγματοποιούν στάσεις.

Η αναχώρηση της Μέρκελ φέρνει και αλλαγές στα δρομολόγια των 15:27 και 15:57 από «Δουκίσσης Πλακεντίας» προς «Αεροδρόμιο» και των 16:00 και 16:30 από το «Αεροδρόμιο» προς «Δουκίσσης Πλακεντίας».

Αλλαγές στον Προαστιακό

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. σε συνεννόηση με τον Διαχειριστή Υποδομής, και κατόπιν εντολών της Ελληνικής Αστυνομίας, το πρόγραμμα των δρομολογίων του Προαστιακού Αθηνών, για σήμερα τροποποιείται και διαμορφώνεται ως εξής:

Από 15:45 έως και 16:15

  • Οι αμαξοστοιχίες 1222, 2238 τερματίζουν στο Κορωπί
  • Οι αμαξοστοιχίες 2243, 1223 εκκινούν από Κορωπί

Η TΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει ότι ενδέχεται να προκύψουν και άλλες, έκτακτες αλλαγές για τις οποίες θα ενημερώσει το επιβατικό κοινό το συντομότερο δυνατόν.

ΠΗΓΗ:newsbeast.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κλειστός για τρεις ώρες ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.