Τρέχει τον ανασχηματισμό ο πρωθυπουργός!

Τσίλι time.. Τελικά επισπεύδονται οι διαδικασίες για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Βλέπετε οι παραιτήσεις του ζεύγους πρόλαβαν τον πρωθυπουργό, ο οποίος ενώ σκόπευε να κάνει τις διορθωτικές κινήσεις μετά το κλείσιμο της 4ης αξιολόγησης, τώρα είναι υποχρεωμένος να τις κάνει πιο νωρίς. Αλλωστε  αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερις κενές θέσεις: Του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης...
Τρέχει τον ανασχηματισμό ο πρωθυπουργός!

Τσίλι time..

Τελικά επισπεύδονται οι διαδικασίες για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Βλέπετε οι παραιτήσεις του ζεύγους πρόλαβαν τον πρωθυπουργό, ο οποίος ενώ σκόπευε να κάνει τις διορθωτικές κινήσεις μετά το κλείσιμο της 4ης αξιολόγησης, τώρα είναι υποχρεωμένος να τις κάνει πιο νωρίς. Αλλωστε  αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερις κενές θέσεις: Του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημ. Παπαδημητρίου, της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου, του υφυπουργού Παιδείας, η οποία δεν πληρώθηκε από την παραίτηση του Κώστα Ζουράρι και του υφυπουργού Υποδομών Παναγιώτη Σγουρίδη (ο οποίος είχε παραιτηθεί μετά τη δήλωση ότι ο πρωθυπουργός είπε ψέματα στους αγρότες).

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ

Διαθέτει μονοκατοικία 260 τ.μ. στο Νέο Ψυχικό κι όμως ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Φωτάκης ζήτησε επιδότηση ενοικίου. Μπορεί τελικά να μην πήρε τα χρήματα, αλλά μόνο και μόνο η παραδοχή του ότι πράγματι έκανε αίτηση να πάρει λεφτά σε μια εποχή που οι Ελληνες πολίτες στενάζουν, δείχνει ότι αυτός ο λαός είναι ευλογημένος να ζει στο πιο όμορφο οικόπεδο του πλανήτη, αλλά και καταραμένος να έχεις τους χειρότερους πολιτικούς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρέχει τον ανασχηματισμό ο πρωθυπουργός!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.