ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπεθέρα του Κωστή Στεφανόπουλου το θύμα της Πάτρας

Η 88χρονη Φούλη Παπανδρέου έχασε βασανιστικά τη ζωή της από στραγγαλισμό
Συμπεθέρα του Κωστή Στεφανόπουλου το θύμα της Πάτρας

Φρικτό θάνατο βρήκε η 88χρονη Φούλη Παπανδρέου, σύζυγος του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου (σ.σ. διετέλεσε πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας) μέσα στο σπίτι της στην οδό Γούναρη.

Το θύμα ήταν γιαγιά της παιδιάτρου Μαρίας Πετσάλη, συζύγου του δικηγόρου Ηλία Στεφανόπουλου, γιου του αξέχαστου Κωστή Στεφανόπουλου.

Το απόγευμα της Τρίτης ολοκληρώθηκε η νεκροτομή από την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα και όπως αποκαλύφθηκε η αιτία του θανάτου της ήταν ο στραγγαλισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 88χρονη υπέστη σωματική βία από τον δράστη ή τους δράστες, σε μία δολοφονία που έγινε με κίνητρο τη ληστεία, δεδομένου ότι από το δάχτυλό της έλειπε η χρυσή της βέρα.

Η σωρός της εντοπίστηκε, όταν ο υπάλληλος του σούπερ μάρκετ που είχε αφιχθεί για να  της παραδώσει την παραγγελία, δεν έπαιρνε απάντηση στην είσοδο του κτιρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: “Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της χθεσινής υπόθεσης ανθρωποκτονίας και ληστείας στην Πάτρα

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, διενεργούνται συνεχείς και συστηματικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας και ληστείας, που διαπράχθηκε, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα.

Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες εισήλθαν, σε διαμέρισμα 88χρονης ημεδαπής, στο κέντρο της πόλης όπου με την άσκηση σωματικής βίας της αφαίρεσαν, ένα χρυσό δαχτυλίδι και ερεύνησαν τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού της.

Η ηλικιωμένη εντοπίστηκε από γείτονές της, χθες το απόγευμα, μέσα στο διαμέρισμά της νεκρή.

Στον τόπο του περιστατικού διενεργήθηκε άμεσα αυτοψία από Αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, καθώς και από την Ιατροδικαστή Πατρών.

Οι έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη”.

Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην Πάτρα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συμπεθέρα του Κωστή Στεφανόπουλου το θύμα της Πάτρας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.