ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντίπαρος… πιο εξωτική από ποτέ

Με 2 bar σήμα κατατεθέν των καλοκαιρινών βραδινών εξόδων στο νησί
Αντίπαρος… πιο εξωτική από ποτέ

Τα βράδια στην Αντίπαρο αποκτούν άλλο αέρα και φέτος τα must meeting points είναι δύο.Και δεν θέλεις να λείπεις…

Tabula Rasa & Boogaloo. Στην κεντρική πλατεία της χώρας τα 2 bar σήμα κατατεθέν των καλοκαιρινών βραδινών εξόδων στο νησί θα συνεχίσουν και φέτος δυναμικά !

Το Tabula Rasa φέρνει το Μεξικό στην Αντίπαρο! Με Μεξικάνικο προσανατολισμό το Tabula στην καρδιά της πλατείας, θα περιλαμβάνει φέτος στον κατάλογό τoυ επιλεγμένες και σπάνιες ετικέτες τεκίλα, την αγαπημένη σε όλους μαργαρίτα σε πολλές και ιδιαίτερες εκδοχές, πολλά νέα cocktail, και αρκετές επιλογές για τους λάτρεις της μπύρας .  Χαλάρωση τύπου … σιέστα στον εξωτερικό χώρο, αλλά και χορός με πάντα ψαγμένα freestyle dj sets από τους resident djs στο εσωτερικό.

 

Το Boogaloo με την χαρακτηριστική του αυλή αλλά και τον εσωτερικό ειδικά διαμορφωμένο χώρο με προδιαγραφές club, παραμένοντας πιστό στο moto του In Music We Trust, ανακοίνωσε και φέτος ένα εκρηκτικό Dj Line up με κάποιους από τους καλύτερους Έλληνες Djs . Απολαμβάνοντας χαλαρά cocktail στην αυλή από νωρίς καταλήγεις να χορεύεις στο mini club μέσα μέχρι αργά…

 

Sea & Save The Dates….

 

25 Ιουλίου : Bookie

 

27 Ιουλίου : Mrs Lefki

 

1 και 3 Αυγούστου : Elen Pi

 

8 Αυγούστου : Cleopatra Fyntanidou

 

10 Αυγούστου : Cayetano

 

12 Αυγούστου : Theo Grooves

 

16 Αυγούστου : Josephine Ghioka

 

22 Αυγούστου : Nikos Diamantopoulos

 

26 Αυγούστου : Alex Pm

 

Resident : Dj Lance

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντίπαρος… πιο εξωτική από ποτέ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.