ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώην ποδηλάτρια της ΑΕΚ η 14χρονη που έπεσε στο κενό (pics)

Η 14χρονη Εβίτα Φύτρου μαζί με τον αδερφό της και τον πατέρα της, έχασαν τη ζωή τους στις φωτιές της Αττικής
Πρώην ποδηλάτρια της ΑΕΚ η 14χρονη που έπεσε στο κενό (pics)

Ένα από τα νέα ταλέντα της ελληνικής ποδηλασίας, είναι ανάμεσα στα θύματα της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Ραφήνα. Η 14χρονη Εβίτα Φύτρου άνηκε στην ΑΕΚ, αλλά αγωνιζόταν φέτος για τον Κρόνο Νίκαιας και κέρδιζε μετάλλια στις διοργανώσεις της κατηγορίας της.

Δυστυχώς και αυτή και ο πατέρας της, επίσης αθλητής της ποδηλασίας, Γρηγόρης, αλλά και ο αδερφός της, Ανδρέας, «χάθηκαν» άδικα από τις φλόγες. Ο πατέρας αγωνιζόταν ακόμη για την ΑΕΚ, ενώ ο αδερφός της είχε πάρει μεταγραφή στον Κρόνο Νίκαιας όπως και η νεαρή.

Η Εβίτα ήταν το κορίτσι που μάρτυρες το είδαν να πηδάει στο κενό από τα βράχια προκειμένου να μην καεί, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία από την πτώση, ενώ τα άλλα δύο μέλη της οικογένειας κάηκαν στην φωτιά.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, δίνοντας συλλυπητήρια στην μητέρα της αθλήτριας, που είδε την οικογένειά της να χάνεται τόσο άδικα…

«Σύσσωμη η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ θρηνεί τον χαμό του Πατέρα, της Κόρης, του Γιου. Θρηνούμε τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. Το τμήμα της Ποδηλασίας μας, η Ακαδημία μας, οι συναθλητές τους, οι γονείς τους, οι προπονητές τους, η διοίκηση, οι φίλοι, θρηνούν.

Την φετινή χρονιά η Εβίτα και ο Ανδρέας μας άφησαν για λίγο για να αγωνίζονται με τον Κρόνο Νικαίας. Την φετινή χρονιά ο Γρηγόρης η Εβίτα ο Ανδρέας μας άφησαν για άλλα μέρη, μακρινά. Η ΑΕΚ τους έχει στην αγκαλιά της…

Στην μητέρα και σύζυγο Βαρβάρα υποκλινόμαστε ευλαβικά, και της στέλνουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια από την Μεγάλη Ενωσίτικη Οικογένειά μας», ανέφερε σε ανακοίνωσή της.

Οι ψυχές που θα ξεχάσεις…είχαν όνομα, όπως κι αυτοί που έτρεξαν να τις σώσουν

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρώην ποδηλάτρια της ΑΕΚ η 14χρονη που έπεσε στο κενό (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.