ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρά Μητσοτάκη κατά Τσίπρα: Κυνικός με θράσος ο πρωθυπουργός

«Κάθε δημόσιο πρόσωπο οφείλει να πάρει θέση. Είχαμε να κάνουμε με μια πρωτόγνωρη τραγωδία», ανέφερε μεταξύ άλλων
Πυρά Μητσοτάκη κατά Τσίπρα: Κυνικός με θράσος ο πρωθυπουργός

Επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση αλλά και στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα,ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνοντας μάλιστα λόγο για κυνισμό και για θράσος του Πρωθυπουργού.

Ο αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε χαρακτηριστικά, σχετικά με τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου:

«Τη Δευτέρα, 92 άτομα έχασαν τη ζωή τους με τον πιο φρικτό τρόπο. Ο αριθμός μπορεί να αποδειχθεί μεγαλύτερος. Καθένας μας βλέπει να καθρεφτίζονται στους δικούς μας ανθρώπους τα πρόσωπα της τραγωδίας. Είναι ένα μαύρο ψηφιδωτό από οικογενειακά δράματα και δεν μας αφήνει να ησυχάσουμε γιατί δεν πρέπει να ησυχάσουμε. Μπορούσε να ήταν δικοί μας άνθρωποι εκεί. Μια μάχη άδικη και άνιση» και συνέχισε λέγοντας πόσο φίλε να βρεθεί πλάι σε εκείνους τους ανθρώπους ενώ όπως είπε δεν έχει νιώσει ποτέ τόσο άσχημα όσο όταν βρέθηκε στο οικόπεδο που βρήκαν τραγικό θάνατο τόσοι άνθρωποι.

Οι ευθύνες θα αποδοθούν

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως οι ευθύνες θα αποδοθούν και τόνισε πως:

«Ως αρχηγός της αντιπολίτευσης οφείλω να σταθώ με υπευθυνότητα, απέναντι στην τραγωδία. Κάθε δημόσιο πρόσωπο οφείλει να πάρει θέση. Είχαμε να κάνουμε με μια πρωτόγνωρη τραγωδία. Ούτε εγώ, ούτε η ΝΔ, έπρεπε να εμπλακούμε σε μία ανούσια αντιπαράθεση. Αυτά που λένε αυτοί που έζησαν τη μαύρη Δευτέρα έχουν πολύ μεγαλύτερο βάρος και πολύ περισσότερη αλήθεια από δηλώσεις»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πυρά Μητσοτάκη κατά Τσίπρα: Κυνικός με θράσος ο πρωθυπουργός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.