ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός για βόμβα σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο των Χανίων!

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους τύπου Boeing 753 στο αεροδρόμιο “Ι. Δασκαλογιάννης”, στα Χανιά
Συναγερμός για βόμβα σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο των Χανίων!

Συναγερμός έχει σημάνει στο αεροδρόμιο “Ι. Δασκαλογιάννης” των Χανίων, όταν πτήση τύπου Boeing 753 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αίγυπτο- Ντίσελντορφ πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση μετά από πληροφορίες για ύπαρξη βόμβας. 

Συγκεκριμένα πρόκειται για πτήση της γερμανικής εταιρείας «Condor Airlines» από Χουργκάντα Αιγύπτου με τελικό προορισμό το Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Οπως φαίνεται ο πιλότος ζήτησε να πραγματοποιήσει την αναγκαστική προσγείωση μόλις εισήλθε στο ελληνικό FIR καθώς είχε ενημέρωση από μέλος του πληρώματος για ύπαρξη ύποπτου αντικειμένου στην τουαλέτα του αεροσκάφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onalert.gr, το θρίλερ σήμανε συναγερμό στην Πολεμική Αεροπορία. Μαχητικά F-16 έλαβαν εντολή για άμεση απογείωση και αναχαίτιση.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στις 20:47 με τη συνοδεία των F-16. Οι 281 επιβάτες και το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία τους και αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής με τη συνδρομή και της Αμερικανικής Βάσης , καθώς και πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας και του Στρατού.

Ωστόσο, ο έλεγχος, βάσει του πρωτοκόλλου, θα ξεκινήσει μετά τις 23:23, ώρα προγραμματισμένης άφιξης του αεροσκάφους στο Ντίσελντορφ, για λόγους ασφαλείας.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συναγερμός για βόμβα σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο των Χανίων!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.