ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έλληνες στρατιωτικοί : Παραμένουν στη φυλακή για όλο το Μάρτιο

Από τον Απρίλιο οι περαιτέρω εξελίξεις στην υπόθεση των Ελλήνων στρατιωτικών. Μέχρι και το τέλος Μαρτίου τουλάχιστον θα παραμείνουν στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Ανδριανούπολη, οι Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν στον Έβρο. Φαίνεται πως παρά τις διαβεβαιώσεις της ελληνικής πλευράς, οι Έλληνες στρατιωτικοί θα παραμείνουν στις τουρκικές φυλακές μέχρι και τα τέλη Μαρτίου. Να σημειωθεί πως...
Έλληνες στρατιωτικοί : Παραμένουν στη φυλακή για όλο το Μάρτιο

Από τον Απρίλιο οι περαιτέρω εξελίξεις στην υπόθεση των Ελλήνων στρατιωτικών.

Μέχρι και το τέλος Μαρτίου τουλάχιστον θα παραμείνουν στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Ανδριανούπολη, οι Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν στον Έβρο.

Φαίνεται πως παρά τις διαβεβαιώσεις της ελληνικής πλευράς, οι Έλληνες στρατιωτικοί θα παραμείνουν στις τουρκικές φυλακές μέχρι και τα τέλη Μαρτίου.

Να σημειωθεί πως την παράταση κράτησης των δύο στρατιωτικών,προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος κάνοντας λόγο ουσιαστικά για θέμα «μερικών εβδομάδων».

Όπως μάλιστα αναφέρουν πληροφορίες,δεν θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση άμεσα, ενώ όπως αναφέρθηκε στον ΣΚΑΪ, οι δικηγόροι του Δημήτρη Κούκλατζη και του Άγγελου Μητρετώδη,θα συναντηθούν με το δικαστή στην Ανδριανούπολη, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της προφυλάκισής τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έλληνες στρατιωτικοί : Παραμένουν στη φυλακή για όλο το Μάρτιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.