ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχές Απριλίου η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων

Φρένο στις διαδικασίες αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, έπειτα από απόφαση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη. Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη, με σχετική εγκύκλιο γνωστοποίησε το πάγωμα της διαδικασίας αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, κάνοντας λόγο για «αποφυγή περιττών γραφειοκρατικών βαρών». Όπως αναφέρει ακόμα η εγκύκλιος της υπουργού προς την αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ, η διαδικασία...
Αρχές Απριλίου η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων

Φρένο στις διαδικασίες αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, έπειτα από απόφαση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη.

Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη, με σχετική εγκύκλιο γνωστοποίησε το πάγωμα της διαδικασίας αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, κάνοντας λόγο για «αποφυγή περιττών γραφειοκρατικών βαρών».

Όπως αναφέρει ακόμα η εγκύκλιος της υπουργού προς την αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ, η διαδικασία «θα πραγματοποιηθεί μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρχές Απριλίου η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.