ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη φωτιά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Μια μεγάλη πύρινη εστία έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημιου, στην περιοχή της λεωφόρου Κνωσού. Στο σημείο έχουν ήδη σπεύσει 5 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ στο μέτωπο αναμένονται να μεταβούν και άλλες δυνάμεις για να συνδράμουν το έργο των συναδέλφων τους. Ενώ στο χώρο έχουν φτάσει άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και...
Μεγάλη φωτιά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Μια μεγάλη πύρινη εστία έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημιου, στην περιοχή της λεωφόρου Κνωσού.

Στο σημείο έχουν ήδη σπεύσει 5 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ στο μέτωπο αναμένονται να μεταβούν και άλλες δυνάμεις για να συνδράμουν το έργο των συναδέλφων τους. Ενώ στο χώρο έχουν φτάσει άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και του ΕΚΑΒ.

Η φωτιά μάλιστα και η κινητοποίηση που έχει προκαλέσει, έχουν δημιουργήσει την ανησυχία στους κατοίκους με τους καπνούς να έχουν πνίξει τις γύρω περιοχές και να είναι ορατοί από πολύ μακριά!

Πηγή: www.ekriti.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεγάλη φωτιά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.