ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΔ για προσχέδιο προϋπολογισμού: Το παραμύθι της καθαρής εξόδου κατέρρευσε

Τι ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση
ΝΔ για προσχέδιο προϋπολογισμού: Το παραμύθι της καθαρής εξόδου κατέρρευσε
«Το κυβερνητικό παραμύθι της καθαρής εξόδου από το μνημόνιο κατέρρευσε και επισήμως σήμερα» τονίζει η ΝΔ με αφορμή την κατάθεση του προϋπολογισμού στη Βουλή.

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει πως το προσχέδιο «περιλαμβάνει τελικά και τις νέες περικοπές των συντάξεων που μόνοι τους ψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την 1/1/19» και μάλιστα η ΝΔ εύχεται ειλικρινά, όπως λέει, στους κ. Τσίπρα και Τσακαλώτο να πείσουν, έστω και την ύστατη στιγμή, την Τρόικα, να αφαιρέσει το συγκεκριμένο μέτρο από το τέταρτο άτυπο μνημόνιο που υπέγραψαν.

«Μέχρι τότε, ωστόσο, ας πάψουν να κοροϊδεύουν τους Έλληνες και ας ζητήσουν επιτέλους μια συγγνώμη από τους συνταξιούχους για το ανατριχιαστικό επιχείρημά τους ότι το ασφαλιστικό θα γίνει βιώσιμο μόνον αν αποβιώσουν» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΝΔ για προσχέδιο προϋπολογισμού: Το παραμύθι της καθαρής εξόδου κατέρρευσε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.