ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καμμένος: «Ο βουλευτής Παπαδόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ μου ζητούσε ρουσφέτια»

Απάντησε στις αιχμές των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του στην κεντρική επιτροπή του κόμματος, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Αναφερόμενος δε στον βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλο από τα Τρίκαλα, είπε χαρακτηριστικά ότι στο παρελθόν του είχε ζητήσει στρατιωτικά ρουσφέτια. «Έβαλαν αυτόν τον φουκαρά από τα Τρίκαλα, τον Παπαδόπουλο να με χτυπήσει ο οποίος είχε φέρει...
Καμμένος: «Ο βουλευτής Παπαδόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ μου ζητούσε ρουσφέτια»

Απάντησε στις αιχμές των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του στην κεντρική επιτροπή του κόμματος, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Αναφερόμενος δε στον βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλο από τα Τρίκαλα, είπε χαρακτηριστικά ότι στο παρελθόν του είχε ζητήσει στρατιωτικά ρουσφέτια.

«Έβαλαν αυτόν τον φουκαρά από τα Τρίκαλα, τον Παπαδόπουλο να με χτυπήσει ο οποίος είχε φέρει κάτι ρουσφέτια στρατιωτικά και του είπα αγόρι μου φύγε δεν κάνουμε πλέον ρουσφέτια. Έλεγαν στον φουκαρά ότι ο Καμμένος ανοίγει νέες βάσεις», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ.

Η κόντρα με την ΕΦΣΥΝ

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη διαμάχη που έχει με την εφημερίδα ΕΦΣΥΝ, μετά το δημοσίευμα για τα περί τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον πρωθυπουργό. «Μπορεί να ήταν και η πρώτη φορά που δεν μιλήσαμε με τον κ. Τσίπρα από την Αμερική και είδα να γράφονται και πρωτοσέλιδα. Δεν μας πήρε ένα τηλέφωνο να μας ρωτήσει, έγραψε ηλιθιότητες.

ΠΗΓΗ: kathimerini.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καμμένος: «Ο βουλευτής Παπαδόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ μου ζητούσε ρουσφέτια»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.