ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Διανομή τροφίμων από το Δήμο Θερμαϊκού

Από την  Τετάρτη και για 3 ημέρες
Θεσσαλονίκη: Διανομή τροφίμων από το Δήμο Θερμαϊκού

Διανομή τροφίμων αναμένεται να πραγματοποιηθεί από το Δήμο Θερμαϊκού σε όσους ωφελούνται από το πρόγραμμα Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Πιο αναλυτικά η διανομή αφορά:«Πολίτες των οποίων οι αιτήσεις υπαγωγής και τροποποίησης έχουν εγκριθεί μέχρι τις 31–8-2018, στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Όπως σημειώνεται η διανομή θα πραγματοποιηθεί στους Ν. Επιβάτες, στο νέο χώρο στέγασης των Δομών Βασικών Αγαθών του Δήμου Θερμαϊκού «Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο», που βρίσκεται στο 21ο χλμ. Λ. Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας, στάση ΟΑΣΘ «Ελβετία».

«Το πρόγραμμα της διανομής έχει ως εξής:

  • Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018, ώρα από 10:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ. (ωφελούμενοι που το επώνυμο αρχίζει από Α έως Λ)
  • Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018, ώρα από 10:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ. (ωφελούμενοι που το επώνυμο αρχίζει από Μ έως Ω)
  • Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 , ώρα από 9:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. θα γίνει η διανομή της ΜΑΝΑΒΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους ωφελούμενους.

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι νωπά, συσκευασμένα και μαναβική (κοτόπουλο, ζάχαρη, όσπρια, ζυμαρικά, λάδι, πολτός, πατάτες, κρεμμύδια, κολοκυθάκια, μελιτζάνες), τα οποία οι δικαιούχοι πρέπει να παραλάβουν αυθημερόν.

Οι ωφελούμενοι του παραπάνω προγράμματος θα ειδοποιηθούν ατομικά με μήνυμα στο email τους.
Κατά την παραλαβή της αντίστοιχης ποσότητας θα πρέπει να προσκομίσουν το δελτίο ταυτότητας τους ή το διαβατήριό τους, το ΑΜΚΑ τους ή εξουσιοδότηση, εφόσον παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο.

Καλό θα είναι να υπάρξει κάποιο καρότσι λαϊκής για τη μεταφορά των προϊόντων, καθώς για κάθε δικαιούχο η ποσότητα που θα διανεμηθεί είναι αρκετά κιλά.»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Διανομή τροφίμων από το Δήμο Θερμαϊκού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.