ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλιμακώνει την ένταση η Αλβανία – Ανεπιθύμητοι 52 Ελληνες που πήγαν στην κηδεία του Κατσίφα

Ακριβώς ένα 24ωρο μετά την κηδεία του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα το υπουργείο Εσωτερικών της Αλβανίας εξέδωσε γραπτή δήλωση του Αλβανού υφυπουργού Εσωτερικών, Σάντερ Λέσι, με την οποία ανακηρύσσει 52 Έλληνες που βρέθηκαν στην κηδεία  στο χωριό Βουλιαράτες, ανεπιθύμητους για τη χώρα. Το Υπουργείο Εσωτερικών της Αλβανίας, θεωρεί «απαράδεκτο έως χυδαίο – δεδομένου ότι είναι...
Κλιμακώνει την ένταση η Αλβανία – Ανεπιθύμητοι 52 Ελληνες που πήγαν στην κηδεία του Κατσίφα

Ακριβώς ένα 24ωρο μετά την κηδεία του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα το υπουργείο Εσωτερικών της Αλβανίας εξέδωσε γραπτή δήλωση του Αλβανού υφυπουργού Εσωτερικών, Σάντερ Λέσι, με την οποία ανακηρύσσει 52 Έλληνες που βρέθηκαν στην κηδεία  στο χωριό Βουλιαράτες, ανεπιθύμητους για τη χώρα.

Το Υπουργείο Εσωτερικών της Αλβανίας, θεωρεί «απαράδεκτο έως χυδαίο – δεδομένου ότι είναι επικίνδυνο, ό,τι έγινε χθες στο αλβανικό κράτος και τους πολίτες της, από άτομα και ορισμένες ομάδες από την Ελλάδα».

Σύμφωνα με τον υφ. Εσωτερικών οι ομάδες αυτές «μετέτρεψαν το πένθος μιας οικογένειας και την τελετουργία ταφής, σε μια ανυπόφορη εκδήλωση εξτρεμισμού. Γι’ αυτό και  αποφάσισε: Αυτοί οι άνθρωποι, καθώς και άλλοι, το προφίλ των οποίων αναλύεται από τις δυνάμεις ασφαλείας σχετικά με τη χθεσινή εξτρεμιστική επίδειξη στο χωριό Βουλιαράτες, δεν θα μπορούν να εισέλθουν στη χώρα για το χρονικό διάστημα που προβλέπεται από το νόμο.

«Αυτοί οι 52 αλλά και άλλοι που ακόμη εξετάζονται από τις δυνάμεις ασφαλείας μας σχετικά με τις χθεσινές εξτρεμιστικές ενέργειες στο χωριό Βουλιαράτες, δεν θα μπορέσουν να εισέλθουν στην Αλβανία για το χρονικό διάστημα που προβλέπεται από τον νόμο», αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Κανείς δεν πρέπει να εκλάβει τη σοφία μας για αδυναμία και κανένας ξένος δεν μπορεί να παραβαίνει τον νόμο χωρίς να αντιμετωπίζει τις συνέπειες του νόμου, αλλά και να μην σέβεται τις παραδόσεις αυτής της χώρας».

Πηγή: dikaiologitika.gr

Το Nickelodeon και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ένωσαν τις δυνάμεις τους

«Παρελθόν» ο Μένιος Φουρθιώτης από το «Open»

Στο μικροσκόπιο της Ιεράς Συνόδου η συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κλιμακώνει την ένταση η Αλβανία – Ανεπιθύμητοι 52 Ελληνες που πήγαν στην κηδεία του Κατσίφα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.