ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κτήνη έβαλαν κροτίδες στο στόμα σκύλου! Μαρτυρικός ο θάνατός του

Κτήνη στην Καλαμάτα τοποθέτησαν κροτίδες στο στόμα σκύλου! Το άτυχο ζώο που υπέστη αυτό το μαρτύριο εντοπίστηκε αιμόφυρτο έπειτα από την κακοποίησή του από περαστικούς, οι οποίοι ειδοποίησαν τη Φιλοζωϊκή. Ο κτηνίατρος διαπίστωσε βαριά τραύματα και προκειμένου να μη βασανιστεί άλλο το σκυλάκι έγινε ευθανασία. Το ζωάκι εντοπίστηκε τη Μ. Πέμπτη και ενώ είχε προηγηθεί...
Κτήνη έβαλαν κροτίδες στο στόμα σκύλου! Μαρτυρικός ο θάνατός του

Κτήνη στην Καλαμάτα τοποθέτησαν κροτίδες στο στόμα σκύλου! Το άτυχο ζώο που υπέστη αυτό το μαρτύριο εντοπίστηκε αιμόφυρτο έπειτα από την κακοποίησή του από περαστικούς, οι οποίοι ειδοποίησαν τη Φιλοζωϊκή.

Ο κτηνίατρος διαπίστωσε βαριά τραύματα και προκειμένου να μη βασανιστεί άλλο το σκυλάκι έγινε ευθανασία. Το ζωάκι εντοπίστηκε τη Μ. Πέμπτη και ενώ είχε προηγηθεί η κατακραυγή για την κτηνωδία των δύο φαντάρων που είχαν πετάξει στο γκρεμό σκύλο στην Κόνιτσα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κτήνη έβαλαν κροτίδες στο στόμα σκύλου! Μαρτυρικός ο θάνατός του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.