ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκλωβισμένοι στο συρμό πριν το Κορωπί

Καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις δρομολογίων σημειώνονται στον προαστιακό, λόγω μηχανικής βλάβης που προκλήθηκε περίπου στις 9 το πρωί σε τρένο στη γραμμή Πειραιάς- Αεροδρόμιο, που ακινητοποιήθηκε στο σταθμό του Κορωπίου. Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ αυτό προκάλεσε τη μονοδρόμηση της γραμμής και εκτιμάται ότι τα δρομολόγια μέχρι νεωτέρας θα εκτελούνται με καθυστέρηση, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν...
Εγκλωβισμένοι στο συρμό πριν το Κορωπί

Καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις δρομολογίων σημειώνονται στον προαστιακό, λόγω μηχανικής βλάβης που προκλήθηκε περίπου στις 9 το πρωί σε τρένο στη γραμμή Πειραιάς- Αεροδρόμιο, που ακινητοποιήθηκε στο σταθμό του Κορωπίου.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ αυτό προκάλεσε τη μονοδρόμηση της γραμμής και εκτιμάται ότι τα δρομολόγια μέχρι νεωτέρας θα εκτελούνται με καθυστέρηση, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν και ακυρώσεις δρομολογίων.

Ηδη, στο σημείο έχουν σπεύσει συνεργεία, προκειμένου να υπάρξει αποκατάσταση του προβλήματος.

«Οι επιβάτες κατέβηκαν στις ράγες με κίνδυνο τη ζωής του, από την άλλη γραμμή περνάνε συρμοί. Παντελώς καμία ενημέρωση», αναφέρει στον λογαριασμό του στο Facebook ο Thodoris Petas.

(πηγή φωτογραφίας: Thodoris Petas, Facebook)

Στη φυλακή παραμένει ο Σάββας Ξηρός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εγκλωβισμένοι στο συρμό πριν το Κορωπί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.