ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε σε πλοίο στην Κρήτη (vid)

Tο πλοίο έφτασε τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου ξεκίνησε πιο ενδελεχής έλεγχος στα 18 κοντέινερ που υπήρχαν στο πλοίο
Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε σε πλοίο στην Κρήτη (vid)

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών φαίνεται πως έκρυβε πλοίο που εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές στο λιμάνι του Ηρακλείου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, το φορτηγό-πλοίο «NOKA» σημαίας Συρίας, εδώ και ημέρες βρισκόταν σε λιμάνι της Σητείας με τις Αρχές να ψάχνουν στα αμπάρια του για ναρκωτικά ή όπλα.

Τελικά, το πλοίο έφτασε τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου ξεκίνησε πιο ενδελεχής έλεγχος στα 18 κοντέινερ που υπήρχαν στο πλοίο.

Οι λιμενικές αρχές – με τη συνδρομή και του ειδικού εκπαιδευμένου σκύλου, που τραυματίστηκε κατά τις έρευνες, δεν έβρισκαν τίποτε το αξιοπερίεργο.

Λίγες ώρες πριν δοθεί το «πράσινο φως» για να αναχωρήσει το «ύποπτο» πλοίο από το λιμάνι του Ηρακλείου οι αρχές έβγαλαν… λαβράκι.

Ανακάλυψαν τεράστια ποσότητα χασίς σε μορφή σοκολάτας με τις έρευνες να συνεχίζονται ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι αργά χθες το βράδυ είχαν βρεθεί 3,2 τόνοι χασίς, ενώ η εκτίμηση των αρχών κάνουν λόγο για τουλάχιστον 6 τόνους.

Μάλιστα, στο Ηράκλειο βρίσκεται και ο αρχηγός του λιμενικού σώματος, αντιναύαρχος, Σταμάτης Ράπτης.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

ΠΗΓΗ:kathimerini.gr

Τροχαίο Ι.Χ. με νταλίκα στην Αθηνών-Λαμίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε σε πλοίο στην Κρήτη (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.