ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειρήνη Καζαριάν: Το πρώτο μήνυμα μετά το σάλο με το ροζ βίντεο

Η Ειρήνη Καζαριάν έστειλε το πρώτο της μήνυμα, μετά το σάλο που έχει δημιουργηθεί με το ροζ βίντεο, μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram. H Ειρήνη Καζαριάν μέχρι το πρωί, δεν είχε πάρει δημόσια θέση για το συμβάν, σε αντίθεση με την οικογένειά της, η οποία υποστηρίζει ότι θα ακολουθήσουν το δρόμο της δικαιοσύνης....
Ειρήνη Καζαριάν: Το πρώτο μήνυμα μετά το σάλο με το ροζ βίντεο

Η Ειρήνη Καζαριάν έστειλε το πρώτο της μήνυμα, μετά το σάλο που έχει δημιουργηθεί με το ροζ βίντεο, μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram.

H Ειρήνη Καζαριάν μέχρι το πρωί, δεν είχε πάρει δημόσια θέση για το συμβάν, σε αντίθεση με την οικογένειά της, η οποία υποστηρίζει ότι θα ακολουθήσουν το δρόμο της δικαιοσύνης.

Η μελαχρινή καλλονή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες της γράφοντας: «Και κάπως έτσι μπήκε το 2019, καλή χρόνια σας εύχομαι με υγεία, χαρά και μόνο επιτυχίες».

Το 21χρονο μοντέλο δίνει τις ευχές της για το νέο έτος στους διαδικτυακούς της ακόλουθούς, χωρίς να αφήνει κάποια αιχμή για το συμβάν.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

«Ημέρα των Doors» η 4η Ιανουαρίου

H Σόφι συνομιλεί με τη Wicket και πέφτει το διαδίκτυο (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ειρήνη Καζαριάν: Το πρώτο μήνυμα μετά το σάλο με το ροζ βίντεο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.