ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά την Πέμπτη λόγω κακοκαιρίας

Επίσης κλειστά θα μείνουν αύριο και τα σχολεία στους δήμους Κιλκίς, Βέροιας, Κατερίνης και Έδεσσας
Θεσσαλονίκη: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά την Πέμπτη λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά θα παραμείνουν και την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου ορισμένα σχολεία στη Θεσσαλονίκη λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας. 

Σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, η Υπατία έφερε έντονες χιονοπτώσεις και για λόγους ασφαλείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σε αρκετές περιοχές.

Αναλυτικά:

Κλειστά θα μείνουν αύριο τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων και οι παιδικοί σταθμοί στους Δήμους Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Βόλβης, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Πυλαίας – Χορτιάτη, Λαγκαδά, Ωραιοκάστρου, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου.

Ο Δήμος Θερμαϊκού ανακοίνωσε ότι αύριο και μεθαύριο θα μείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων, ενώ δεν θα λειτουργήσουν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), που θα ανοίξουν ταυτόχρονα με τα σχολεία. Ανοιχτοί θα παραμείνουν ωστόσο όλοι οι παιδικοί σταθμοί του δήμου. Αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις και από τους δήμους Θέρμης, Νεάπολης – Συκεών και Παύλου Μελά.

Επίσης κλειστά θα μείνουν αύριο και τα σχολεία στους δήμους Κιλκίς, Βέροιας, Κατερίνης και Έδεσσας.

Σε ό,τι αφορά τους παιδικούς σταθμούς του δήμου Έδεσσας, λόγω της μικρής προσέλευσης παιδιών, θα λειτουργήσει μόνο ο Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός Έδεσσας με το προσωπικό όλων των μονάδων, για την εξυπηρέτηση όλων των παιδιών.

Στον Δήμο Αριστοτέλη αύριο δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης (ΚΔΑΠ, παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) στις δημοτικές ενότητες Μ. Παναγίας, Αρναίας και Σταγείρων – Ακάνθου εκτός από τις σχολικές μονάδες της Ιερισσού, Ν. Ρόδων, Ουρανούπολης και Αμμουλιανής (ΚΔΑΠ, Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσιο, Λύκειο) όπου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στο μεταξύ διακοπή των μαθημάτων έγινε σήμερα στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων στους Δήμους Θεσσαλονίκης, Θέρμης, Δέλτα, Καλαμαριάς, Νεάπολης – Συκεών, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Παύλου Μελά και Κορδελιού – Ευόσμου.

Κλειστό επαρχιακό οδικό δίκτυο στη Θεσσαλονίκη λόγω παγετού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά την Πέμπτη λόγω κακοκαιρίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.