ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μοιράζεσαι τους κωδικούς του Netflix; Θα έχεις πρόβλημα!

Πολλοί είναι εκείνοι που αποφεύγουν τα τέλη συνδρομής σε κάποια πλατφόρμα συνεχούς ροής περιεχομένου, όπως το Netflix, μοιράζοντας τους κωδικούς πρόσβασης σε φίλους και συγγενείς. Αυτοί βέβαια σύντομα θα μπορούσαν να έρθουν αντιμέτωποι με «κυρώσεις» χάρη σε μια έξυπνη τεχνολογία που παρουσιάστηκε στην CES 2019. Η εταιρία τεχνολογίας Synamedia, με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρουσίασε...
Μοιράζεσαι τους κωδικούς του Netflix; Θα έχεις πρόβλημα!

Πολλοί είναι εκείνοι που αποφεύγουν τα τέλη συνδρομής σε κάποια πλατφόρμα συνεχούς ροής περιεχομένου, όπως το Netflix, μοιράζοντας τους κωδικούς πρόσβασης σε φίλους και συγγενείς.

Αυτοί βέβαια σύντομα θα μπορούσαν να έρθουν αντιμέτωποι με «κυρώσεις» χάρη σε μια έξυπνη τεχνολογία που παρουσιάστηκε στην CES 2019.

Η εταιρία τεχνολογίας Synamedia, με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρουσίασε ένα νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης ικανό να εντοπίσει την κοινή χρήση κωδικών από λογαριασμούς τέτοιου είδους και να τους μπλοκάρει ή να τους καταργήσει εάν δεν αναβαθμιστούν ώστε να πληρώνουν όλοι.

Αυτή η νέα κι αποτελεσματική τεχνολογία θα μπορούσε να σημάνει το τέλος του διαμοιρασμού κωδικών ενός λογαριασμού σε πολλαπλούς χρήστες οι οποίοι παρακολουθούν με μια μόνο συνδρομή, αλλά χωρίς να βλέπουν ταυτόχρονα, το περιεχόμενο.

Να σημειωθεί ότι η Synamedia εξασφάλισε πρόσφατα χρηματοδότηση από την Sky, η οποία υπήρξε το προηγούμενο διάστημα πελάτης της.

Αν το εν λόγω πρόγραμμα που λάνσαρε η εταιρεία χρησιμοποιηθεί από εταιρείες συνεχούς ροής, οι πολλαπλοί χρήστες στο μέλλον θα εντοπίζονται εύκολα και στη συνέχεια κάθε πλατφόρμα θα αποφασίζει τι θα γίνει με την συνδρομή τους.

Πηγή: viral365.eu

Επίθεση σε βαν της ΕΛΑΣ έξω από την ΑΣΟΕΕ – Αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα (pics)

Έλενα Χριστοπούλου: Τι είπε στην Υβόννη Μπόσνιακ για τον Ρέμο (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μοιράζεσαι τους κωδικούς του Netflix; Θα έχεις πρόβλημα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.