ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη Δευτέρα (14/1) το ραντεβού Τσίπρα-Καμμένου

Το μεσημέρι της Δευτέρας (14/1), ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον Πάνο Καμμένο στο Μέγαρο Μαξίμου, σε ένα ραντεβού που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον
Τη Δευτέρα (14/1) το ραντεβού Τσίπρα-Καμμένου

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να συναντηθεί με τον Πάνο Καμμένο το μεσημέρι της Δευτέρας (14/1), έπειτα από σχετική επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή (11/1), αλλά εν τέλει αναβλήθηκε έπειτα από αίτημα του προέδρου των ΑΝΕΛ.

Το ραντεβού θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου κι ενώ νωρίτερα ο υπουργός Άμυνας θα παραστεί στη συνεδρίαση της επιτροπής εξοπλισμών της Βουλής, όπου θα συνεχισθεί η συζήτηση επί της τροπολογίας για τα αντισταθμιστικά των F-16.

Το θέμα της συζήτησης θα είναι φυσικά η επικείμενη ψήφιση στη Βουλή της συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά και το ενδεχόμενο να προκύψει διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών της Κυβέρνησης.

Είναι δεδομένο ότι η συνάντηση αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει απολέσει την εμπιστοσύνη του πρς τον κυβερνητικό του συνέταιρο…

Τι σημαίνουν ψήφος εμπιστοσύνης και πρόταση δυσπιστίας για την Κυβέρνηση; (vid)

Πέρασε η συνταγματική αναθεώρηση στα Σκόπια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τη Δευτέρα (14/1) το ραντεβού Τσίπρα-Καμμένου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.