ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέρενς Κουίκ: «Ο Αλέξης Τσίπρας με έκανε υφυπουργό»

Δεν άφησε ασχολίαστα ο Τέρενς Κουίκ τα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος για εκείνον
Τέρενς Κουίκ: «Ο Αλέξης Τσίπρας με έκανε υφυπουργό»

Δεν άφησε ασχολίαστα ο Τέρενς Κουίκ αυτά που είπε εις βάρος του ο Πάνος Καμμένος για εκείνον στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

Με δύο tweet, που έκανε σε διάστημα 12 λεπτών, ο κ. Κουίκ επανέλαβε τη θέση του, που είχε διατυπώσει στο υπουργικό συμβούλιο και θα στηρίξει την κυβέρνηση «μέχρι την τελευταία ημέρα της Συνταγματικής προθεσμίας της».

«Είχα πει στο ταραχώδες Υπουργικό Συμβούλιο: Ως ΥΦΥΠΕΞ υπηρετώ τη πολιτική που χαράζουν Π/Θ,ΥΠΕΞ &η κυβέρνηση, που θα στηρίξω μέχρι τη τελευταία μέρα της Συνταγματικής προθεσμίας της &δεν κάνω στην άκρη για να διευκολύνω την επιστροφή εκείνων που κατέκλεψαν την Ελλάδα. Ισχύει &τώρα», έγραψε.

Λίγο αργότερα, ο υφυπουργός Εξωτερικών άφησε αιχμές για ανακρίβειες κατά του κ. Καμμένου, που υποστήριξε ότι ο κ. Κουίκ δεν ήθελε με τίποτα συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Διαλύοντας και κάθε σενάριο περί παραίτησής του, ο κ. Κουίκ υποστήριξε ότι ορκίστηκε υφυπουργός «με προσωπική απόφαση και επιλογή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα» και γι’ αυτό «οι ΑΝΕΛ βρέθηκαν από 6 με 7» υπουργούς.

«Για να μη λέγονται ανακρίβειες: Στον ανασχηματισμό Νοεμβρίου 2016,ο ΑΝΕΛ Πρόεδρος δεν με είχε προτείνει στη λίστα των 6 για τη κυβέρνηση. Με προσωπική απόφαση & επιλογή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ορκίστηκα Υφυπουργός Εξωτερικών. Γι αυτό οι ΑΝΕΛ βρέθηκαν από 6,με 7 στο Υπ.Συμβούλιο» έγραψε.

Κυβέρνηση: Την Τετάρτη η διαδικασία για την ψήφο εμπιστοσύνης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέρενς Κουίκ: «Ο Αλέξης Τσίπρας με έκανε υφυπουργό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.