ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάση αναμονής στο χρηματιστήριο ενόψει ψήφου εμπιστοσύνης

Η προσοχή των επενδυτών στρέφεται στη Βουλή
Στάση αναμονής στο χρηματιστήριο ενόψει ψήφου εμπιστοσύνης

Σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα κινείται η χρηματιστηριακή αγορά στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι η αγορά θα τηρήσει στάση αναμονής με την προσοχή των επενδυτών να στρέφεται στη Βουλή και στη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, είχε διαμορφωθεί στις 628,58 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,21%. Η αξία των συναλλαγών μέχρι εκείνη την ώρα είχε ανέλθει στα 1,44 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης κατέγραφε πτώση σε ποσοστό 0,38%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενίσχυση σε ποσοστό 0,27%.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες της Ακίνητης Περιουσίας και των Ταξιδιών, ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τηλεπικοινωνιών και του Πετρελαίου.

ΠΗΓΗ:newsbeast.gr

Επιστήμονες κατέγραψαν παράξενο σήμα από το σύμπαν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στάση αναμονής στο χρηματιστήριο ενόψει ψήφου εμπιστοσύνης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.