ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιάνα Κανέλλη: Άρπαξε φωτιά ο κινητήρας του αυτοκινήτου!

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε ενώ το όχημα βρισκόταν εν κινήσει
Λιάνα Κανέλλη: Άρπαξε φωτιά ο κινητήρας του αυτοκινήτου!

Περιπετειώδες έγινε το απόγευμα της Τρίτης (15/1) για τη Λιάνα Κανέλλη, όταν αντιλήφθηκε ότι το αυτοκίνητό της αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Συγκεκριμένα ενώ βρισκόταν εν κινήσει με το αυτοκίνητό της στη συμβολή των λεωφόρων Κατεχάκη & Μεσογείων, η βουλευτής του ΚΚΕ διαπίστωσε ότι άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από το καπό!

Αμέσως ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και βγήκε έξω, ενώ πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο έσβησαν τη μικρής έκτασης φωτιά, η οποία προκλήθηκε στον κινητήρα.

Να σημειωθεί ότι μόλις άνοιξαν το καπό αντιλήφθηκαν πως υπήρχε ένα πανί πάνω στη μηχανή, ενδεχομένως από αμέλεια υπαλλήλου ενός συνεργείου.

Ίσως από αυτό το πανί να προκλήθηκε το περιστατικό, ωστόσο το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής έχει αρχίσει τη διενέργεια έρευνας.

Livestreaming η συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λιάνα Κανέλλη: Άρπαξε φωτιά ο κινητήρας του αυτοκινήτου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.