ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλαλητήριο Μακεδονία: Καζάνι που βράζει ολόκληρη η χώρα

Χιλιάδες πολίτες, όπως έχει γνωστοποιηθεί, αναμένεται να δώσουν το παρόν στο Σύνταγμα
Συλλαλητήριο Μακεδονία: Καζάνι που βράζει ολόκληρη η χώρα

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το συλλαλητήριο της Κυριακής 20ης Ιανουαρίου, αναφορικά με την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Χιλιάδες πολίτες, όπως έχει γνωστοποιηθεί, αναμένεται να δώσουν το παρόν από όλες τις περιοχές της Βόρειας Ελλάδας  και θα παραβρεθούν στο Σύνταγμα το μεσημέρι της 20ης Ιανουάριου.

Να σημειωθεί ακόμα πως σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός των λεωφορείων που έχουν μισθωθεί για να μεταφέρουν τους πολίτες  από τη Μακεδονία και τις άλλες περιοχές της Ελλάδας, στο κέντρο της Αθήνας.

«Ξαφνιάστηκαν, Δεν περίμεναν ότι μέσα σε μια εβδομάδα μπορούμε να διοργανώσουμε συλλαλητήριο, που θα αποδειχθεί πολύ πιο μαζικό από το προηγούμενο και σίγουρα δεν θα μπορούν να το παραβλέψουν» ανέφερε χαρακτηριστικά στο protothema.gr ο  κ.Μιχάλης Πατσίκας, καταγγέλλοντας προσπάθειες εκφοβισμού ώστε να μην φτάσει ο κόσμος στην πλατεία Συντάγματος.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως μεγάλη είναι και η κινητοποίηση της Εκκλησίας, ειδικά στην Μακεδονία και στην Θράκη, με 22 μητροπολίτες της Βόρειας Ελλάδας, να ζητούν με επιστολή τους στην κυβέρνηση να μην προχωρήσουν στην επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, τονίζοντας πως είναι «αντίθετες στην ιστορική αλήθεια για την ιστορία και την ελληνικότητα της Μακεδονίας».

Έρχονται νέες αυξήσεις στους λογαριασμούς ΔΕΗ (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συλλαλητήριο Μακεδονία: Καζάνι που βράζει ολόκληρη η χώρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.