Sportime

Διαγράφηκαν οριστικά από τους ΑΝΕΛ Κουντουρά και Κόκκαλης

Η κ. Κουντουρά και ο κ. Κόκκαλης διεγράφησαν από τους ΑΝΕΛ διότι ως μέλη των ΑΝΕΛ και κατέχοντας υπουργικές θέσεις αρνήθηκαν να παραιτηθούν από τις θέσεις αυτές και αντιτάχθηκαν κατ' αυτόν τον τρόπο

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Διαγράφηκαν οριστικά από τους ΑΝΕΛ Κουντουρά και Κόκκαλης
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Με απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, η βουλευτής Α' Αθηνών Έλενα Κουντουρά και ο βουλευτής Λάρισας Βασίλης Κόκκαλης διαγράφονται οριστικά από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Η κ. Κουντουρά και ο κ. Κόκκαλης διεγράφησαν από τους ΑΝΕΛ διότι ως μέλη των ΑΝΕΛ και κατέχοντας υπουργικές θέσεις αρνήθηκαν να παραιτηθούν από τις θέσεις αυτές και αντιτάχθηκαν κατ' αυτόν τον τρόπο "ευθέως", όπως αναφέρουν οι σχετικές αποφάσεις στις πολιτικές επιλογές του Κινήματος για αποχώρηση των μελών των ΑΝΕΛ από υπουργικές θέσεις που κατέχουν.

Όπως σημειώνεται στις αποφάσεις η πράξη αυτή συνιστά ευθεία παραβίαση εκ μέρους των, των διατάξεων τόσο του Καταστατικού όσο και του Κώδικα Δεοντολογίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

ΠΗΓΗ:madata.gr

http://www.sportime.gr/extratime/koinonia/240848/nd-i-rimatiki-diakoinosi-ton-skopion-kanei-anafora-se-makedoniko-lao/

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα