ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H κυβέρνηση διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί συνάντησης Τσίπρα – Φρουζή

Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» το οποίο ανέφερε πως ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Κωνσταντίνος Φρουζής, συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα, διέψευσε η κυβέρνηση. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά κυβερνητικές πηγές, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας: «Ουδέποτε συνάντησε τον κ. Φρουζή είτε με την ιδιότητα του Πρωθυπουργού είτε του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.Η διαφορά από τα ραβασάκια...
H κυβέρνηση διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί συνάντησης Τσίπρα – Φρουζή

Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» το οποίο ανέφερε πως ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Κωνσταντίνος Φρουζής, συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα, διέψευσε η κυβέρνηση.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά κυβερνητικές πηγές, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας:

«Ουδέποτε συνάντησε τον κ. Φρουζή είτε με την ιδιότητα του Πρωθυπουργού είτε του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.Η διαφορά από τα ραβασάκια του κ. Σαμαρά στη Novartis για το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και τις έμμισθες σχέσεις του κ. Στουρνάρα με την πολυεθνική» συνέχιζαν οι ίδιες πηγές «είναι ότι στην περίπτωση του Αλέξη Τσίπρα ο κ. Φρουζής εδώ και πέντε χρόνια ακόμα περιμένει…»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «H κυβέρνηση διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί συνάντησης Τσίπρα – Φρουζή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.