ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περίεργες οι διακυμάνσεις του καιρού – Τι προειδοποίησε ο Σάκης Αρναούτογλου

Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος έρχεται ένα Σαββατοκύριακο με αρκετά υψηλές θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 20 βαθμούς κελσίου
Περίεργες οι διακυμάνσεις του καιρού – Τι προειδοποίησε ο Σάκης Αρναούτογλου

Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου αναφέρθηκε τις περίεργες διακυμάνσεις του καιρού τις επόμενες μέρες μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ενώ προειδοποίησε και για τον κίνδυνο πλημμυρών.

Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος έρχεται ένα Σαββατοκύριακο με αρκετά υψηλές θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 20 βαθμούς κελσίου.

Δείτε αναλυτικά τι ανέφερε η σελίδα του στο facebook:

«Κατά τόπους στους 19-20 βαθμούς ο υδράργυρος την ερχόμενη Κυριακή!

Προσοχή όμως στις νέες βροχοπτώσεις που αναμένονται και το επόμενο 48ωρο καθώς σε συνδυασμό με το ήδη «κορεσμένο» έδαφος δημιουργούν εύλογες πλέον ανησυχίες για το πώς η γη θα μπορέσει να «αντέξει» κι άλλες ποσότητες νερού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον κίνδυνο εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων. Ειδικά στις περιοχές όπου έπεσε πολύ νερό τα προηγούμενα 24ωρα χρειάζεται κατά την ταπεινή γνώμη κάποια επαγρύπνηση και στοιχειώδη μέτρα προστασίας!».

https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/posts/2210538539185552

Καιρός:Βροχές και καταιγίδες – Έντονα τα καιρικά φαινόμενα σε αρκετές περιοχές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Περίεργες οι διακυμάνσεις του καιρού – Τι προειδοποίησε ο Σάκης Αρναούτογλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.