ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Αγρότες κατέλαβαν τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Στην κατάληψη του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν αγρότες προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την υποχρεωτική αναγραφή του Αριθμού Ταυτότητας Ακινήτων (ΑΤΑΚ) και στα ενοικιαζόμενα αγροτεμάχια. Όπως δήλωσαν οι ίδιοι, αυτό θα τους εμποδίσει να έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και...
Θεσσαλονίκη: Αγρότες κατέλαβαν τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Στην κατάληψη του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν αγρότες προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την υποχρεωτική αναγραφή του Αριθμού Ταυτότητας Ακινήτων (ΑΤΑΚ) και στα ενοικιαζόμενα αγροτεμάχια.

Όπως δήλωσαν οι ίδιοι, αυτό θα τους εμποδίσει να έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου (ΟΣΔΕ), προκειμένου να μπορούν να παίρνουν επιδοτήσεις.

Μάλιστα ο γραμματέας του Αγροτικού Συλλόγου Πέλλας, Γιώργος Σιδηρόπουλος, μίλησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέροντας:

«Επιδώσαμε και σχετικό ψήφισμα διαμαρτυρίας. Πρέπει να καταστεί σαφές ότι εφόσον δεν αποσυρθεί το μέτρο αυτό, πάνω από τα μισά αγροτεμάχια στη χώρα θα μείνουν αδήλωτα. Ας τελειώνουν πρώτα με το κτηματολόγιο και μετά συζητάμε για τις όποιες άλλες κινήσεις επιθυμούν να κάνουν».

Όπως είπε ακόμη ο ίδιος, αυτή η κινητοποίηση είναι η αρχή πολλών παρόμοιων κινήσεων που θα έρθουν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Αγρότες κατέλαβαν τον ΟΠΕΚΕΠΕ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.