ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στη Στάματα:«Έσφαξα τον… διάβολο»

Σόκαρε τους αστυνομικούς η περιγραφή του 55χρονου ο οποίους σκότωσε τη σύντροφο του στη Σταμάτα. Ο ίδιος ομολόγησε πως τη σκοτωσε για κάτι που δεν θύμαται, ενώ όπως είπε είδε το διάβολο στα μάτια της άτυχης γυναίκας. «Είχαμε πιει ότι υπήρχε μέσα στο σπίτι. Αλκοόλ, ναρκωτικά χάπια, χασίς. Κάποια στιγμή για κάτι ασήμαντο, δεν θυμάμαι...
Έγκλημα στη Στάματα:«Έσφαξα τον… διάβολο»

Σόκαρε τους αστυνομικούς η περιγραφή του 55χρονου ο οποίους σκότωσε τη σύντροφο του στη Σταμάτα.

Ο ίδιος ομολόγησε πως τη σκοτωσε για κάτι που δεν θύμαται, ενώ όπως είπε είδε το διάβολο στα μάτια της άτυχης γυναίκας.

«Είχαμε πιει ότι υπήρχε μέσα στο σπίτι. Αλκοόλ, ναρκωτικά χάπια, χασίς. Κάποια στιγμή για κάτι ασήμαντο, δεν θυμάμαι τι, τσακωθήκαμε. Κάτι που γινόταν τακτικά τον τελευταίο καιρό. Ξαφνικά αυτή έφυγε πήγε στο μπάνιο. Κάποια στιγμή την άκουσα να με βρίζει. Μπήκα στο μπάνιο αρχικά άρχισα να τη χτυπάω με τα χέρια. Εκείνη συνέχισε να με βρίζει. Τότε πήρα ένα ψαλίδι και άρχισα να τη χαρακώνω. Όταν εκείνη αμύνθηκε δεν ξέρω τι συνέβη αλλά άρχισα να τη χτυπάω με το μαχαίρι και το ψαλίδι», ανέφερε ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος.

Ο ίδιος είχε πει στον αστυνομικό το πρωί της δολοφονίας: «Ελάτε να με πιάσετε, έσφαξα τον… διάβολο στην μπανιέρα. Τον είδα στο πρόσωπο της γυναίκας μου».

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρήκαν το δράστη σε λιπόθυμη κατάσταση και την 40χρονη στην μπανιέρα σε μία λίμνη αίματος ενώ έφερε περίπου 25 τραύματα, σε διάφορα σημεία του σώματός της με ψαλίδι και μαχαίρι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στη Στάματα:«Έσφαξα τον… διάβολο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.