ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ληστές απείλησαν έγκυο στο Κορωπί: «Έβαλε το όπλο του στην κοιλιά μου» (vid)

Αντιμέτωπη με δύο αδίστακτους ληστές ήρθε μία νεαρή γυναίκα στο Κορωπί, οι οποίοι απείλησαν να τη σκοτώσουν αδιαφορώντας για την κατάστασή της. Η Τόνια Μπιλανάκη, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της καθώς μιλούσε στον ΑΝΤ1 για την τρομακτική εμπειρία που βίωσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι. «Μόλις είχα γυρίσει από το νηπιαγωγείο όπου...
Ληστές απείλησαν έγκυο στο Κορωπί: «Έβαλε το όπλο του στην κοιλιά μου» (vid)

Αντιμέτωπη με δύο αδίστακτους ληστές ήρθε μία νεαρή γυναίκα στο Κορωπί, οι οποίοι απείλησαν να τη σκοτώσουν αδιαφορώντας για την κατάστασή της.

Η Τόνια Μπιλανάκη, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της καθώς μιλούσε στον ΑΝΤ1 για την τρομακτική εμπειρία που βίωσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι. «Μόλις είχα γυρίσει από το νηπιαγωγείο όπου είχα αφήσει τον μικρό μου γιο. Έρχομαι στο σπίτι για να κάνω τις πρωινές μου δουλειές και ακούω έναν θόρυβο κάτω στον προαύλιο χώρο. Βγαίνω έξω γιατί περίμενα κάποιους κηπουρούς να έρθουν για τον κήπο να τους φτιάξω έναν καφέ, και αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι οι κηπουροί αλλά δυο κλέφτες που προσπαθούσαν να ανοίξουν την πόρτα της πεθεράς μου κάτω» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας:

«Προσπάθησα να τους παρεμποδίσω λέγοντάς τους ότι μας έχουν κλέψει ήδη τρεις φορές και ότι δεν έχω κάτι άλλο να τους δώσω, δε θα βρούνε τίποτα. Οπότε Ο μεγαλύτερος διώχνει τον μικρότερο και ο άλλος ανεβαίνει πάνω μαζί μου, με τραβά από τα μαλλιά και με καθοδηγεί στην πόρτα του σπιτιού. Mπαίνουμε μέσα στο σπίτι, μου λέει “δώσε μου τα χρυσά σου, τα tablet, τα λεφτά, ό,τι έχεις”».

«Του λέω “δεν έχω λεφτά, δεν εργάζομαι, είμαι άνεργη”, κάνω την κίνηση να ανοίξω το συρτάρι να του δείξω την κάρτα ανεργίας και μου δίνει μια και με σπρώχνει πάνω στον καναπέ, με κλωτσιά από το πόδι του. Σκάω πάνω στον καναπέ. Επειδή έρχεται από πίσω και τον νιώθω πολύ κοντά μου του λέω εκείνη τη στιγμή “είμαι έγκυος μη μου κάνεις κακό” και μου βγάζει το όπλο του, το βάζει στην κοιλιά μου και μου λέει “εγώ θα σε σκοτώσω”.Του λέω ότι έχω κάποια χρυσαφικά θα σου τα δώσω. Τον πηγαίνω στην κρεβατοκάμαρα, Του δείχνω πού είναι, και επειδή ήταν ψηλά με ρώτησε πώς θα τα πιάσει, του είπα να του φέρω μια σκάλα και μου λέει “άστα αυτά που ξέρεις” και μου ρίχνει ένα χαστούκι».

Οι ληστές της έκλεψαν κάποια χρυσαφικά που τους έδωσε η γυναίκα και τράπηκαν σε φυγή.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=Ms5crRpHm2g

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ληστές απείλησαν έγκυο στο Κορωπί: «Έβαλε το όπλο του στην κοιλιά μου» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.