ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάρολος – Καμίλα: Το Μάιο στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα αναμένεται να βρεθούν το Μάιο ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου Κάρολος και η σύζυγός του,Καμίλα, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Όπως έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό,  η επίσκεψη θα λάβει χώρα στις 9 και 10 Μαΐου και θα περιλαμβάνει ξενάγηση στον Παρθενώνα, καθώς και επίσημο γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο. Υπενθυμίζουμε...
Κάρολος – Καμίλα: Το Μάιο στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα αναμένεται να βρεθούν το Μάιο ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου Κάρολος και η σύζυγός του,Καμίλα, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Όπως έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό,  η επίσκεψη θα λάβει χώρα στις 9 και 10 Μαΐου και θα περιλαμβάνει ξενάγηση στον Παρθενώνα, καθώς και επίσημο γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Υπενθυμίζουμε πως ο Κάρολος με την Καμίλα, είχαν βρεθεί ξανά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα τον περασμένο Ιούλιο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κάρολος – Καμίλα: Το Μάιο στην Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.