ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα δημοσκόπηση – Δείτε την διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ (pic)

Σε διψήφια νούμερα βρίσκεται η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pulse. Με δέκα ποσοστιαίες μονάδες στην πρόθεση ψήφου προηγείται η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Pulse, για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, την οποία μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Σύμφωνα με την δημοσκόπηση που...
Νέα δημοσκόπηση – Δείτε την διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ (pic)

Σε διψήφια νούμερα βρίσκεται η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pulse.

Με δέκα ποσοστιαίες μονάδες στην πρόθεση ψήφου προηγείται η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Pulse, για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, την οποία μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση που διενεργήθηκε μεταξύ 15-17 Απριλίου σε δείγμα 1.356 ατόμων, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 31,5% έναντι 21,5% του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη μάχη της τρίτης θέσης προηγείται το Κίνημα Αλλαγής με 9%, ενώ ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 8% και ΚΚΕ με 6,5%.

Η σύνθεση του κοινοβουλίου θα είναι πεντακοματική, αφού Ανεξάρτητοι Έλληνες και Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνουν 2%, ποσοστό που δεν τους εξασφαλίζει την είσοδο στη Βουλή.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα δημοσκόπηση – Δείτε την διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.