ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπηχτή… «φαρμάκι» από παρουσιαστή της ΕΡΤ σε δημοσιογράφο! (vid)

Ένα απίθανο περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα της κρατικής τηλεόρασης και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Το απρόοπτο συνέβη την ώρα που έπεφταν οι τίτλοι τέλους στο δελτίο ειδήσεων και αφού ο παρουσιαστής Αντώνης Αλαφογιώργος, αποχαιρέτησε τους θεατές. Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, που προφανώς δεν είχε αντιληφθεί ότι τα μικρόφωνα ήταν ανοικτά, ακούστηκε να λέει στην αθλητικογράφο Έλενα Μπουζαλά:...
Μπηχτή… «φαρμάκι» από παρουσιαστή της ΕΡΤ σε δημοσιογράφο! (vid)

Ένα απίθανο περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα της κρατικής τηλεόρασης και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Το απρόοπτο συνέβη την ώρα που έπεφταν οι τίτλοι τέλους στο δελτίο ειδήσεων και αφού ο παρουσιαστής Αντώνης Αλαφογιώργος, αποχαιρέτησε τους θεατές.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, που προφανώς δεν είχε αντιληφθεί ότι τα μικρόφωνα ήταν ανοικτά, ακούστηκε να λέει στην αθλητικογράφο Έλενα Μπουζαλά: «Έλα, έφυγες!». Σαν να μην έφτανε αυτό ο Αλαφογιώργος συνέχισε με ένα ακόμα… περίεργο σχόλιο: «Τι θα κάνεις; Θα μας πάρεις τη θέση;».

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, όπως ήταν αναμενόμενο. Ακόμα όμως, παραμένει ακόμα άγνωστο εάν η ατάκα αυτή του κεντρικού παρουσιαστή ήταν ένας αστεϊσμός μεταξύ συναδέλφων, ή μήπως τελικά…«Γλώσσα προτρέχουσα, τα αληθή λέγει;»

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπηχτή… «φαρμάκι» από παρουσιαστή της ΕΡΤ σε δημοσιογράφο! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.