ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απειλητική επιστολή και φάκελος με σφαίρα στο Νίκο Κοτζιά

Μία απειλητική επιστολή που αναφερόταν στο Μακεδονικό, έκρυβε μέσα της μία σφαίρα έχοντας παραλήπτη τον Νίκο Κοτζιά. Το συμβάν έλαβε χώρα στις αρχές της εβδομάδας, με το φάκελο να φτάνει στο υπουργείο Εξωτερικών, έχοντας παραλήπτη τον υπουργό. Στην επιστολή αναφερόταν το Μακεδονικό ζήτημα, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό ο υπουργός αναμένεται να ταξιδέψει στα Σκόπια,...
Απειλητική επιστολή και φάκελος με σφαίρα στο Νίκο Κοτζιά

Μία απειλητική επιστολή που αναφερόταν στο Μακεδονικό, έκρυβε μέσα της μία σφαίρα έχοντας παραλήπτη τον Νίκο Κοτζιά.

Το συμβάν έλαβε χώρα στις αρχές της εβδομάδας, με το φάκελο να φτάνει στο υπουργείο Εξωτερικών, έχοντας παραλήπτη τον υπουργό.

Στην επιστολή αναφερόταν το Μακεδονικό ζήτημα, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό ο υπουργός αναμένεται να ταξιδέψει στα Σκόπια, προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα του ονόματος και από τις δύο πλευρές.

Σημειώνεται πως η απειλητική επιστολή, καθώς και το βλήμα που βρισκόταν στο φάκελο, έχουν σταλεί στις αρχές για περαιτέρω έρευνα.

Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Κοτζιάς λαμβάνει απειλητική επιστολή.

Πιο συγκεκριμένα στις αρχές Φεβρουαρίου, είχε λάβει ξανά μερικές επιστολές μία εξ αυτών ανέφερε χαρακτηριστικά:

 «3 σφαίρες για τον Κοτζιά»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απειλητική επιστολή και φάκελος με σφαίρα στο Νίκο Κοτζιά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.