ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγρια επίθεση και ξύλο στον Μπουτάρη (vids)

Άγρια επίθεση δέχθηκε από πολίτες ο Γιάννης Μπουτάρης το Σάββατο (19/05). Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στο περιθώριο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων αρχικά υβρίστηκε και στη συνέχεια δέχθηκε σπρωξιές και κλωτσιές. Μετά την επιμνημόσυνη δέηση η οποία τελέστηκε και την κεντρική ομιλία που έδωσε στην πλατεία Αγίας Σοφίας, ο κ. Μπουτάρης μετέβη στον Λευκό...
Άγρια επίθεση και ξύλο στον Μπουτάρη (vids)

Άγρια επίθεση δέχθηκε από πολίτες ο Γιάννης Μπουτάρης το Σάββατο (19/05). Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στο περιθώριο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων αρχικά υβρίστηκε και στη συνέχεια δέχθηκε σπρωξιές και κλωτσιές.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση η οποία τελέστηκε και την κεντρική ομιλία που έδωσε στην πλατεία Αγίας Σοφίας, ο κ. Μπουτάρης μετέβη στον Λευκό Πύργο για την επίσημη τελετή υποστολής της σημαίας.

Εκεί δέχτηκε αρχικά αρνητικά σχόλια για τη στάση που έχει κρατήσει απέναντι στην Τουρκία, αλλά και τους ίδιους τους Ποντίους. Μερικοί από τους  ανθρώπους που παρευρέθηκαν του συνέστησαν να φύγει από την εκδήλωση.

Ο ίδιος αρχικά δεν αντιδρούσε, ωστόσο ορισμένοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και του είπαν να απομακρυνθεί χρησιμοποιώντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Μάλιστα, κάποιοι του επιτέθηκαν με σπρωξιές και κλωτσιές.

Τελικά οι συνοδοί του δημάρχου τον απομάκρυναν από τον χώρο, ώστε να τον προστατεύσουν από το μαινόμενο πλήθος.

https://www.youtube.com/watch?v=sUmC5oqNw-U

https://www.youtube.com/watch?v=nAVAP3zbBf0

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγρια επίθεση και ξύλο στον Μπουτάρη (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.