ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο με έναν νεκρό στη Μεταμόρφωση

Ένας οδηγός Ι.Χ. έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου με τραγικό αποτέλεσμα ένα νεκρό και τρεις τραυματίες
Τροχαίο με έναν νεκρό στη Μεταμόρφωση

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό σημειώθηκε στις 08:20 το πρωί στη Μεταμόρφωση επί της οδού Παπανδρέου 119, όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο καρφώθηκε στη στάση λεωφορείου όπου υπήρχε ήδη κόσμος και περίμενε.

Ένας 50χρονος άνδρας έχασε τη ζωή ενώ ακόμη τρεις τραυματίστηκαν, ο ένας εκ των οποίων είναι πιο σοβαρά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίες είναι ο 44χρονος οδηγός του Ι.Χ. και η 9χρονη κόρη του, η οποία δεν φορούσε ζώνη κι ένας άνδρας 78 ετών που βρισκόταν εκείνη την στιγμή στη στάση και περίμενε το λεωφορείο.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε το θύμα αλλά και τους τραυματίες. Οι δύο ενήλικες διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο ΚΑΤ και η 9χρονη στο νοσοκομείο Παίδων.

Στο σημείο βρίσκεται φυσικά και η τροχαία, όπου διενεργεί έρευνα και προανάκριση, ώστε να μάθει υπό ποιες συνθήκες, ο οδηγός του Ι.Χ. έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στον κόσμο που περίμενε στη στάση του λεωφορείου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τροχαίο με έναν νεκρό στη Μεταμόρφωση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.