ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σχόλιο του Κουφοντίνα για τη νέα χορήγηση άδειας…

Νέα 48ωρη άδεια θα χορηγηθεί στον Δημήτρη Κουφοντίνα, μετά την ομόφωνη απόφαση του αρμόδιου συμβούλιου των φυλακών Κορυδαλλού. Η άδεια θα χορηγηθεί στον καταδικασμένο για την υπόθεση της «17 Νοέμβρη», αμέσως μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο της Νίκαιας, που έχει εισαχθεί λόγω απεργίας πείνας από τις 30 Μαΐου την οποία έληξε μετά την λήψη...
Το σχόλιο του Κουφοντίνα για τη νέα χορήγηση άδειας…

Νέα 48ωρη άδεια θα χορηγηθεί στον Δημήτρη Κουφοντίνα, μετά την ομόφωνη απόφαση του αρμόδιου συμβούλιου των φυλακών Κορυδαλλού.

Η άδεια θα χορηγηθεί στον καταδικασμένο για την υπόθεση της «17 Νοέμβρη», αμέσως μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο της Νίκαιας, που έχει εισαχθεί λόγω απεργίας πείνας από τις 30 Μαΐου την οποία έληξε μετά την λήψη της απόφασης.

Ο ίδιος δέχτηκε με ικανοποίηση την εξέλιξη στο αίτημα του και με σχόλιο στο προσωπικό του ιστολόγιο σημείωσε πως «Νίκησε η αλληλεγγύη».

Αναλυτικά το σχόλιο του Δημήτρη Κουφοντίνα:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και σε όλους. Στους συντρόφους, τους φίλους, τους προοδευτικούς ανθρώπους που συμπαραστάθηκαν.

Σήμερα νίκησε η Αλληλεγγύη.

Και ο Κοινός Αγώνας, η αναγκαία και απαραίτητη προϋπόθεση για τις μικρές και τις μεγάλες νίκες.

Δημήτρης Κουφοντίνας

Γενικό Κρατικό Νίκαιας

14/6/18

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το σχόλιο του Κουφοντίνα για τη νέα χορήγηση άδειας…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.