ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάσεις εργασίας στα λεωφορεία σήμερα και την Πέμπτη

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ, σήμερα Τρίτη 19/6 και την Πέμπτη 21/6. Χειρόφρενο θα τραβήξουν σήμερα Τρίτη 19/6 από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 π.μ. Ενώ θα ακολουθήσει νέα στάση εργασίας την Πέμπτη 21/6 από τις 11:00 έως τις 17:00, αφού έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες στις...
Στάσεις εργασίας στα λεωφορεία σήμερα και την Πέμπτη

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ, σήμερα Τρίτη 19/6 και την Πέμπτη 21/6.

Χειρόφρενο θα τραβήξουν σήμερα Τρίτη 19/6 από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 π.μ. Ενώ θα ακολουθήσει νέα στάση εργασίας την Πέμπτη 21/6 από τις 11:00 έως τις 17:00, αφού έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες στις 12:30 στα κεντρικά γραφεία της Ο.ΣΥ.

«Στο στόχαστρο βρίσκονται για ακόμη μία φορά, εκτός των άλλων, οι εργαζόμενοι της Ο.ΣΥ. και το επιβατικό κοινό. Η πολιτική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση προσπαθεί να κλείσει το Α/Σ του Ελληνικού, του μεγαλύτερου αμαξοστασίου της Ο.ΣΥ.», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στάσεις εργασίας στα λεωφορεία σήμερα και την Πέμπτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.