ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσίπρας: «Είμαστε πολύ σκληροί για να πεθάνουμε» (vid)

Μετά το τέλος της συνάντησης του με την Τερέζα Μέι ο πρωθυπουργός απάντησε σε ερώτηση σχετικά με την αποχώρηση του βουλευτή Γιώργου Λαζαρίδη απ’ τους ΑΝΕΛ. «Δεν ανησυχώ καθόλου για την κυβερνητική συνοχή», σχολίασε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι η κυβέρνηση παρά τα ανόητα σχέδια που επιχειρούν κάποιοι, θα έχει συνέχεια, πόσο μάλλον όταν...
Τσίπρας: «Είμαστε πολύ σκληροί για να πεθάνουμε» (vid)

Μετά το τέλος της συνάντησης του με την Τερέζα Μέι ο πρωθυπουργός απάντησε σε ερώτηση σχετικά με την αποχώρηση του βουλευτή Γιώργου Λαζαρίδη απ’ τους ΑΝΕΛ.

«Δεν ανησυχώ καθόλου για την κυβερνητική συνοχή», σχολίασε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι η κυβέρνηση παρά τα ανόητα σχέδια που επιχειρούν κάποιοι, θα έχει συνέχεια, πόσο μάλλον όταν είναι σε όλους σαφές ότι έχει περάσει 40 κύματα και έχει επιβιώσει. Είμαστε πολύ σκληροί για να πεθάνουμε».

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε νωρίτερα συνάντηση στο Λονδίνο με την Βρετανίδα πρωθυπουργό και δήλωσε ότι της έθεσε το θέμα της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσίπρας: «Είμαστε πολύ σκληροί για να πεθάνουμε» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.